Køreskole i Gandrup

Hos Dansk Dansk Køre & Førstehjælps Skole lærer du mere end bare at køre bil. Vi går nemlig op i dig som den enkelte elev. Køreskolens afdeling i Vejgaard har rum og plads til at imødekomme vores elever bedst muligt, så du kan få dit kørekort til personbil og blive en sikker bilist. Udover kørekortet har vi flere forskellige kurser inden for førstehjælp og færdselssikkerhed, brug af hjertestarter, uheldsforbygning og meget mere.

Kørekort til personbil & trailerkørekort

Vi sætter en ære i, at gøre dig til en god bilist og ikke bare med nød og næppe får dit kørekort. Derfor har vi i vores køreskole i Vejgaard, Dansk Køre & Førstehjælps Skole, et professionelt team bestående af faglærere med erfaring fra Forsvaret og erhvervsskoler. Vores ekspertise spænder bredt og vi kan hjælpe dig videre med både at erhverve og generhverve dit kørekort. Vi har flere forskellige pakkeløsninger, så du kan få det du gerne vil have. For at få udstedt kørekort til personbil (Kategori B kørekort) skal man igennem en del undervisning fordelt ud på teori, kørsel i kravlegård, øvekørsel på vej og lektioner i glat føre på køreteknisk anlæg. Hos os kan får du også fire gratis lektioner uheldsforebyggende kursus. På det uheldsforebyggende kursus får du forståelse for køretøjet og de menneskelige konsekvenser af en ulykke. Heri undervises du i køretøjets farlighed i trafikken, bremseevne, sikkerhedsafstande, holdninger i trafikken, nye teknologier m.m. Du kan vælge, om du vil tage færdselsrelateret førstehjælp ved i vores afdeling i Vejgaard eller et andet sted. Gøres det ved os kommer det med i en pakke, som også indeholder prøvegebyrer, derved sparer du penge på dit kørekort. Vi tilbyder også undervisning til trailerkørekort (kategori B/E). Har du fået et kørselsforbud skal du modtage særlig undervisning af en kørelærer, da der er lovkrav om, hvilken undervisning du skal modtage. Er det sket for dig, har vi også en undervisningspakke til netop dette. Det samme gælder generhverv af både betinget og ubetinget fratagelse af kørekortet samt generhvervelse af stort kørekort.

Kurser for førstehjælp og forebygning

Vores elever har konformiteten i, at vi tilbyder undervisning i førstehjælp på stedet. Alle vores førstehjælpskurser afholdes af en uddannet faglærer med baggrund og erfaring fra Forsvaret og erhvervsskoler. Vores undervisere har også en pædagogisk uddannelse, så undervisningen kan tilrettelægges elevernes forudsætninger. 

Undervisningen er både teoretisk og praktisk, og endt undervisning kvitteres selvfølgelig med godkendt bevis.

Undervisning til alle

Vi tilbyder alt vores undervisning, både til kørekort og førstehjælp, på dansk, engelsk, tysk, fransk og arabisk, så vi giver alle lige mulighed for at komme på de danske veje. Har du brug for yderligere informationer, generelle spørgsmål eller er du interesseret i, at tage dit kørekort i vores afdeling i Vejgaard, kan du kontakte os på tlf.: 40784043 eller mail: jørgen@koereskole-foerstehjaelp.dk.

Følg med på Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi opdaterer med nyheder, tilbud og opslag med vores dygtige elever, når de har modtaget deres kørekort.​

Få nyheder og tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og gode tilbud på mail.

Adresse

​Dansk Køre & Førstehjælps Skole (Gandrup)

Borgergade 106
​9362 Gandrup

​Dansk Køre & Førstehjælps Skole (Aalborg)

Hadsundvej 139
9000 Aalborg


​CVR: 39292033

Kontakt os

Følg med på Facebook

© 2020 Dansk Køre og Førstehjælps Skole Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Dansk Køreskole & Førstehjælps Skole Aps.​