Kørelæreruddannelse i Nordjylland

Hos Dansk Køre & Førstehjælps skole tilbyder vi kørelæreruddannelsen i Aalborg, og vi giver altid vores elever de bedste forudsætninger for at bestå eksamen. Da der er et begrænset antal af forsøg til at bestå kørelæreruddannelsen, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis, når du skal vælge dit uddannelsessted. Kørelæreruddannelsen er ikke for alle. Du skal besidde forskellige kvaliteter, da du skal kunne holde hovedet koldt i stressede situationer. Derudover skal du have en naturlig lyst til at undervise og samarbejde med andre mennesker. Samtidigt skal du brænde for faget, da uddannelsen kræver en investering af både tid og kræfter. Der stilles selvfølgelig også krav til dine egne køreegenskaber, da du selv skal besidde gode køreevner.

Krav til kørelæreruddannelsen

Der er en række krav, som du skal leve op til for, at du kan blive kørelærer. Du skal blandt være fyldt 24 år, have kørekort til bil, motorcykel, lastbil og påhæng samt have et erhvervskørekort. Derudover skal du også have gennemført 120 timers avg kursus, og ikke være straffet efter straffelovens § 78 stk.2. Derudover skal dit helbred også være godt, da der opstilles diverse krav til erhvervskørekortet. Du skal selvfølgelig også bestå prøven for kørelærerne og have gennemgået en godkendt kørelæreruddannelse.

Uddannelsesforløbet

Selve uddannelsesforløbet indeholder en række af forskellige elementer, hvor du blandt andet skal have 4 lektioner på en lukket øvelsesplads samt 16 lektioner med en elev på vejen. Derudover kommer du også på et glatførekursus, og modtager træning i en skolevogn. Udover den praktiske kørsel modtager du også undervisning i undervisningslære, færdselslære og bilen mekaniske dele. Vi har efterhånden hjulpet mange mennesker med at opnå titlen som kørelærer. Vi kan derfor også hjælpe dig med at opnå dine drømme. Vi giver dig gode betingelser for at bestå de forskellige prøver, og da du kun har 3 forsøg til eksamen, er det vigtigt, at du vælger en kørelærer med den fornødne viden.

Kørelæreruddannelse pris

Selve kørelæreruddannelsen koster 80.000,-. Dette dækker alt fra teori, kørsel, eksamensgebyr og de forskellige kurser. Prisen forudsætter dog, at du består alle eksamener. Du modtager derudover også en undervisningsplan, færdselsloven, teoribog og andet undervisningsmateriale.

Kontakt​

Har du spørgsmål til vores køreskole i Aalborg eller Gandrup, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 40 78 40 43. Vi svarer gerne på uddybende spørgsmål og rådgiver dig om vores forskellige kurser. Om du snart er gammel nok til at tage kørekort, eller har fået det frataget, så lover vi, at du hurtigst muligt er godt kørende. Vi stiller os ikke tilfredse, før vores kunder står med et resultat, de kan være stolte af. Tag derfor kontakt til os, hos Dansk Køre og Førstehjælps Skole i Gandrup.

Følg med på Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi opdaterer med nyheder, tilbud og opslag med vores dygtige elever, når de har modtaget deres kørekort.​

Få nyheder og tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og gode tilbud på mail.

Adresse

​Dansk Køre & Førstehjælps Skole (Gandrup)

Borgergade 106
​9362 Gandrup

​Dansk Køre & Førstehjælps Skole (Aalborg)

Hadsundvej 139
9000 Aalborg


​CVR: 39292033

Kontakt os

Følg med på Facebook

© 2020 Dansk Køre og Førstehjælps Skole Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Dansk Køreskole & Førstehjælps Skole Aps.​