Kørekort til personbil (kategori B)

Kunne du tænke dig at komme i gang med at tage kørekort til personbil? Så er du kommet til det rette sted. Vores køreskole har afdelinger i både Gandrup og Aalborg, så uanset om du eksempelvis er fra Gistrup, Klarup eller et andet sted i Nordjylland, har du mulighed for at tage dit kørekort hos os.

Vi vil gøre alt for, at du bliver en god bilist, der kører sikkert på vejene og kender trafikreglerne. Derfor er vi med dig hele vejen lige fra teoriundervisning og kravlegård til kørsel på vej og glatbane. Vi gør vores allerbedste for at formidle teoriundervisningen, så du kan bruge det i praksis og blive en sikker og god bilist.

Samlet lovpakke til bilkørekort

Vi tilbyder en samlet lovpakke, der indeholder alt det, som du som minimum skal igennem, før du kan få dit bil-kørekort.

Lovpakken indeholder:

  • ​29 lektioner i teori
  • ​4 lektioner i kravlegård
  • ​16 lektioner i øvelseskørsel på vej
  • ​4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatføre)
  • ​1 x leje af bil til køreprøve

Derudover får du også et gratis uheldsforebyggende kursus på 4 lektioner (ikke lovkrav).

Vores priser på kørekort B

Vi tilbyder en billig pris på vores kørekort lovpakke på kun kr. 12.000,-. 

Herudover skal der betales et prøvegebyr på kr. 600,-, ligesom der også påregnes udgifter til færdselsrelateret førstehjælpskursus og lægeerklæring på kr. 650,-.

Ekstraundervisning ved teoriundervisning er gratis hos os. Ved ekstra kørelektion og banekørsel ligger prisen på kr. 500,-, og ved leje af skolevogn er vores pris på kr. 900,-. Ved ekstra teoriprøve forekommer der et prøvegebyr til staten på kr. 600,-.

Betalingen sker ved, at du betaler kr. 6.500,- ved kursusstart, og restbeløbet betales inden køreprøven.

Tilbud på kørekort kategori B på kr. 13.400,-

Vi tilbyder også et billigt tilbud på kørekort til personbil til en pris på kun kr. 13.400,-.

Med i denne pris er følgende:

  • ​Lovpakken (værdi kr. 12.000,-)
  • ​Prøvegebyr (værdi kr. 600,-)
  • ​Færdselsrelateret førstehjælpsbevis (værdi kr. 650,-)
  • ​Uheldsforebyggende kursus (værdi kr. 1.000,-)

Generhvervelse af kørekort

Har du fået en frakendelse af dit kørekort, kan vi også hjælpe dig med at generhverve eller beholde dit kørekort. Ligesom ved den normale undervisning gør vi dig godt rustet til den kommende teori- og køreprøve, så du har de bedst mulige betingelser for at få dit kørekort igen. Vi kan hjælpe med generhvervelse af alle kategorier.

Hvad koster et nyt kørekort?

Det koster kr. 3.000,- at få generhvervet sit kørekort hos os, og dertil kommer et prøvegebyr til politiet på kr. 890,-.

Kontakt os og tilmeld dig vores næste holdopstart

Vi har nye holdopstarter hver anden måned som minimum, og det giver dig en god mulighed for at komme hurtigt i gang med at tage dit kørekort hos os. Ønsker du at tilmelde dig vores næste opstart, kan du med fordel tilmelde dig online ved at benytte dig af vores online tilmelding, men du kan også kontakte os på telefon 40 78 40 43 eller e-mail jorgen@koereskole-foerstehjaelp.dk. Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores køreskole, undervisning eller lignende. 

Følg med på Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi opdaterer med nyheder, tilbud og opslag med vores dygtige elever, når de har modtaget deres kørekort.​

Få nyheder og tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og gode tilbud på mail.

Adresse

​Dansk Køre & Førstehjælps Skole (Gandrup)

Borgergade 106
​9362 Gandrup

​Dansk Køre & Førstehjælps Skole (Aalborg)

Hadsundvej 139
9000 Aalborg


​CVR: 39292033

Kontakt os

Følg med på Facebook

© 2020 Dansk Køre og Førstehjælps Skole Aps. Alle rettigheder forbeholdt. Dansk Køreskole & Førstehjælps Skole Aps.​